Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Uppdatering av webbplatsen

Släktforskarsidorna har varit i stort sett statiska sedan jag startade webbplatsen i slutet av 2002. Nästan det enda som har hänt är att jag emellanåt har uppdaterat personregistret till stamtavlan och lagt upp en ny version av släktboken för nedladdning.

Ett skäl till detta är att de gamla sidorna var ”handknackade”,  vilket gjorde att uppdatering av sidorna blev ganska tidskrävande. För att komma tillrätta med det har jag beslutat att använda WordPress – det publiceringsverktyg  som jag använder för mina andra webbplatser – även för släktforskarsidorna. Förhoppningsvis kommer bytet av plattform att innebära tätare uppdateringar. Möjligen kan det också leda till att webbplatsen blir ett aktivt verktyg i släktforskningen, så som jag hoppades när jag startade webbplatsen för drygt sex år sedan.

Omläggningen är inte riktigt klar ännu. Det återstår en hel del putsande innan det är klart. Bered er på att webbplatsen kommer att växla utseende ett antal gånger den närmaste tiden. Innehållet är dock i stort sett det samma som tidigare.

1 comment to Uppdatering av webbplatsen

  • lena lorentzon

    VIll lägga till en ”ny” släkting: Rebecka Lorentzon född 051110, dotter till Lena (f. Freiholtz 690921 ) Lorentzon och Bo Lorentzon

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>