Första pris

Måndagens tävling är avgjord. I ett utslag av salomonisk rättvisa (den illasinnade må kalla det feghet) har jag beslutat att första pris delas mellan samtliga deltagare, d.v.s. Desirée, Chadie, Agnes och Monjia. Priset är redan översänt och jag hoppas att det kommer att uppskattas av mottagarna.

För övrigt har jag betalat $10 till Haloscan, så nu syns alla kommentarer sedan jag installerade systemet i juni förra året. Det är bra, för i många fall är kommentarerna smartare, roligare och/eller mer genomtänkta än inlägget som föranlett dem.

3 reaktioner till “Första pris”

  1. Jag vet inte vad jag ska säga… Jag vill tacka alla som gjort detta möjligt – min mamma, min bror och mina älskade barn. Min man förstås, utan vars hjälp och stöd detta aldrig varit möjligt, också Thorvald, förstås, som uppmuntrat mig och inspirerat mig. Sen vill jag också tacka… etc, etc. Priset tankar jag tålmodigt ner med min modemlina och en vacker dag kommer jag att kunna lyssna på hela filen!
    Tack, tack, tack!

Kommentarer inaktiverade.