Thorvald

Jag är gift med Britta och far till Anna, Ida och Ellen. Jag har arbetat med personalfrågor sedan 1984, med undantag för 1998 – 2003 då jag arbetade med management och affärsutveckling inom IT och telekom.

Jag är relativt allmänbildad och mina intressen spänner över breda områden. På de här sidorna har jag försökt organisera en beskrivning av mig och mina intressen i några huvudområden:

Jobb – här hittar du en beskrivning av min arbetslivserfarenhet och min nuvarande sysselsättning.

Text – ända sedan jag lärde mig läsa för över 40 år sedan har jag läst väldigt mycket. Här finns lästips, recensioner, listor m.m. för skön- och facklitteratur samt populärvetenskap.

Bild – för länge sedan hade jag en period då jag fotograferade mycket. En del bilder blev bra – de finns här. Du hittar också en del om film och bildkonst.

Ljud – musik, radio (snart lika bra på nätet om i luften). Här hittar du garanterat inget som jag producerat själv, bara läsning, listor och länkar.

Webb – som jag ser det är webben en syntes av de tre föregående områdena. Inte så konstigt att jag intresserar mig för webben. I den här avdelningen finns bland annat en hel del tips om intressanta webbplatser och webbtjänster. I en egen avdelning hittar du min webblogg – förvetet.

Släktforskning – sedan några år tillbaka har jag sysslat en del med släktforskning, speciellt med inriktning på släkten Freiholtz. Släktforskningsmaterialet är så omfattande att det fått en helt egen avdelning.