Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Uppdatering av släktboken

Jag har tänkt att uppdatera släkboken någon gång under de närmaste veckorna. Men innan dess vill jag be eventuella besökare på hemsidan om hjälp. Våren 2008 drabbades jag av en hårddiskkrasch. Det visade sig att  jag slarvat med säkerhetskopieringen, så jag blev av med alla uppdateringar av släktforskningsprogrammet som jag gjort under tiden from oktober 2006 tom mars 2008. Jag blev också av med all e-post från samma tid, däribland de mail som legat till grund för uppdateringarna av släktforskningsprogrammet.

Jag har kontaktat de uppgiftslämnare som jag minns hörde av sig under den aktuella perioden, men jag har säkert missat några. Om du vet med dig att du har lämnat information till mig någon gång under tiden from oktober 2006 tom mars 2008 och inte redan har hört av mig om detta så är jag tacksam om du kontaktar mig. Min e-postadress är: genealogi[at]freiholtz[punkt]se.

1 comment to Uppdatering av släktboken

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>